Friday, April 2, 2010

Tokyo lagi...

Setelah 3 tahun, aku kembali ke tokyo..tapi time ni dengan company baru plak..

Sunday, March 21, 2010

Friday, March 19, 2010

Wednesday, March 17, 2010

Monday, March 15, 2010

Saturday, March 13, 2010

Thursday, March 11, 2010

Tuesday, March 9, 2010

Brussel, Belgium

Belah kanan tu abah aku..kesian dia kena backpack jgk..

Sunday, March 7, 2010

Friday, March 5, 2010

Dubai, UAE

Friday, February 5, 2010

AIR SUPPLY 1982 TOUR T-SHIRT

AIR SUPPLY 1982 TOUR T-SHIRT

Baju ni adalah harta pusaka pakcik aku.Aku x minat pun Air Supply, tp baju ni rare sebab tahun aku lahir, 1982.Maknanya baju ni sama umur dgn aku.

Paul Frank-Battlestar Galactica

Paul Frank-Battlestar Galactica

Aku tak rasa pun brand Paul Frank ni rare sebab kat mane2 pun ade jual.Nak jadi cerita ada satu hari sorang membe aku yg peminat setia Paul Frank tegur baju ni katanya baju ni rare sebab x dak gamba monyet Paul Frank.Maybe monyet tu tgh bawak kapal.Baju ni gambar kapal Mark II Viper dalam filem BattleStar Galactica.Aku beli baju ni dekat bundle Kronget 80 Bath ja(RM8).Kain 90/10 made in U.S.A.Mula2 igt kapal starwars, tp bila tgk btl2 rupanya kapal cerita Battlestar.



link berkaitan dengan Battlestar Galactica;

http://en.battlestarwiki.org/wiki/Viper_Mark_II
http://www.battlestargalactica.com/

RUSH-HOLD YOUR FIRE 1987

Rush-Hold Your Fire 1987

Baju ni adalah harta pusaka dari pakcik aku.Kain 50/50, saiz m, brand Anvil original dibuat tahun 1987.




Baju ni rare sebab kain 50/50 kaler merah.Jarang dijumpai sebab selalunya kaler hitam.Kain 50/50 ni yang bestnya pakai banyak kali pun, kain x meregang. Print pun x tanggal.Umur dah 24 tahun pun still nampak mcm baru beli semalam.Kalau toke bundle siam kat Kronget nampak ni sure melutut nak.

Hold Your Fire adalah album ke-12 dari Band Kanada, Rush.Dikeluarkan pada tahun 1987 iaitu sama dengan tahun baju aku ni.

posing dlm putra nk pergi keja.

Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine-Junkfood

Dh lama aku nampak org pakai baju ni tapi at last aku tau jugak dari mana asal dan kenapa baju ni femes."Little Miss Sunshine" adalah sebuah filem sweet mengenai kisah perjalanan seorang budak kecik dan keluarganya travel berbatu2 jauh untuk menyertai pertandingan ratu cantik.(klik untuk lebih lanjut mengenai filem ini).


Baju filem ni glamour sebab sering dipakai artis Britney Spears dan seringkali gambar Britney diambil semasa memakai baju ni, dia x pakai panties.
 

Baju yg original dan yang dipakai Britney adalah keluaran Junkfood.Aku pun ada selai baju ni tapi dh bagi membe sebab saiz pompuan.
Petikan dari website http://www.teeshirtsrock.com/press.aspx ; "Britney Spears loves our Junk Food Tees as well. This t-shirt has become quite famous ever since she wore it. The shirt is very cool and really cute however it became very popular due to her not wearing panties with this outfit. We were forced to cut the bottom of this picture out because kids shop here too. Sorry Guys!"

 

AC/DC for those about to rock 1982 T-Shirt

AC/DC For Those About to Rock 1982

Baju ni aku dapat dari pakcik aku.katanya beli di e-bay.saiz S kain 50/50 brand junkfood.Bukan produce taun 82 tapi rare jugak sebab Nick Lacey pernah pakai baju camni(tgk sini).Nick dh buat baju ni sold out di pasaran sampai dh x dikeluarkan lagi di kilang Junkfood.Brand Junkfood banyak reproduce balik baju2 rock lama dan vintage.Design fade macam baju ni oldskoll.Kalau baju cam aku ni kain 50/50 reganya lebih kurang $40(Dollar Amarika).Kalau nak beli masuk la website ni; https://www.junkfoodclothing.com/



lebih lanjut mengenai konsert AC/DC for those about to rock;